Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2014 20:05 - Извънземни по телевизията
Автор: nikola666 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 17041 Коментари: 9 Гласове:
16

Последна промяна: 31.05.2015 11:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

        Аз съм Никола Крумов. Утре съм поканен да участвам в предаването „Панорама” по БНТ. Темите които ще обсъждам са две: „Видове турболенция при котешкото раждане” и „Как да излекуваме мазолите си, докато се лекуваме от панкреатит”. Мисля да повдигна въпроса, дали е било възможно, Робинзон Крузо да се размножи сам на острова или за това ще му е нужен делфин. В новините ще дам интервю, като уж случаен гражданин, за това как ме е ухапало 20 килограмово бездомно куче(а после и имотно такова) и колко се е повишило самочувствието ми от това. В предаването „Иде нашенската музика” ще играя Еленино хоро с елен, а в „Атлас” ще разказвам за първата си среща с аборигени в „Столипиново”. После съм предвиден за изява в изборно студио, като представител на агенция „Калъп”.
        Въобще телевизията ми прилича на развалена консерва русенско – стари зурли с пресни червеи като нови кадри. Гледам спорта. Говорителят фъфли на някакъв източно молдовски диалект – нищо не му се разбира. Любимите му думи са: бьеши, стуйеши и състьизаньитью. Р-то го няма за буква, а гласът му като на давещ се орангутан в хвостохранилище. Дават футболен национал да приказва след поредната загуба – очите му се напукали от пиене, краката не го държат от снощната содомия в леглото, ръцете му треперят, пишейки смс на селската си парцалеса. Преминавам на друг канал, да чуя времето. Някакъв плешив излиза пред картата. Ухилил се, като тестис в локум. Почва да разправя как вуйна му белела картофи, за кратко преминава към библейска тематика, разяснява за използването на пчели в неврохирургията и завършва с изключително полезен съвет – как да лепим плочки в пълен мрак. Каква е прогнозата няма значение. Превключвам. Две руси пачи седнали и едната пита другата, кой я е ръгал. Тая разказва гордо, че за възрастта си(23г.) е спала само с 58 човека, и едно куче(защото искала да „преоткрие себе си”). Някакъв батка я харесал в дискотека. Тя се дърпала, но той и казал „най-романтичното нещо на света” – „ела тука, ма, боклук”. После я завел у тях. Казал, че ще се женят, а тя му духала. Сетне я изхвърлил, като скъсан чорап. Нов канал. Публицистично предаване. Шест маймуни говорят едновременно(по-способните на два гласа) за политическото ръкоблудство. Много вълнуващо. Пак цъкам. Някаква бабичка прави магии в клозетно гърне.Пак. Музикално риалити – ватман свири с гъза си на акордеон, начална учителка пее химна на Суринам на литовски. Тука има сериал, може да е интересен. Гледам десет епизода, но винаги намират косъм и убиецът е ясен. В „Бразди” ни учат, как да получим високи добиви от царевица, като посеем слънчоглед. Реклама. Фестивал на пържената цаца – мъжете толкоз прости, че си купили евтино веро и жените ги побеждават в състезанието по надмиване на съдове. Ходил съм два пъти на тоя фест – такова нещо не съм видял. Сега дават за клозет – мръсна тоалетна чиния и анимационни бацили. Нов препарат почиства до съвършенство – попара да си направиш в кенефа. Следващата е за превръзки, най-ми е готино да гледам за мензис докато вечерям. Продължават с реклами за струпеи, гъбички, простати, хартия за нужник, тънка диария, остър запек, сироп срещу храчка, шампоан за женски вътрешности, болести по червата, самолети(дето стоят на едно място) и накрая ти забиват пирона с едни гъсти стомашни киселини и хапче против котешка повърня.
          Гледането на телевизия е празно и непочтено занимание. Тя не развива нищо красиво в човека, а само притъпява чувствата му. Пълни главата с клишета и глупоч, които мозъкът помиярски поглъща, свиквайки с леснотата на визуалния буламач. Ако си сам – направи една салата, сипи си нещо за пиене, отпусни се на дивана и вземи книга. Тя ще размърда клетките ти, ще нарита ленивото ти въображение, ще те изпрати в мислите на хората, запознавайки те с реалността, а и връз нея. Ще те накара да имаш собствено мнение и разсъдък, без готови такива идващи от плоския беззъб екран. Дори да си тъп, като лакочистител, прочети една книга – тя успешно ще пребие мърлявата ти същност. Ако пък си с любимата – не включвай шибания телевизор. Поговори с това момиче. Интересувай се от нея и ще останеш изненадан. Направете си вечеря, пийнете по едно, питай я за каквото се сетиш. И да не ти идва нищо наум, импровизирай(ще успееш само ако си чел книги, дори да си пълен глупак) питай я примерно харесва ли коне с брада, обича ли охлюви по панагюрски, мечтае ли за екскурзия до сметище с биологични отпадъци. Направи нещо. Изиграйте едно хоро. Не търси само да бучиш безсмислено с паламарката. Сексът с жена която обичаш и поне малко разбираш, е несравним.





Гласувай:
16



1. usandthem - Дълбочко е !
20.10.2014 20:27
Ако да изглежда като басейн с ташаци - маскирал си го.

цитирай
2. born - ВЕЛИКОЛЕПНО ЧЕТИВО ! Адмирации за ...
20.10.2014 20:40
ВЕЛИКОЛЕПНО ЧЕТИВО ! Адмирации за чувството Ви за хумор ! Имам едно предложение : да станете инициатор на група с предложение до комисията за контрол на обществените медии. В един от ъглите на екрана на всички телевизии да има постоянен надпис : "Гледането на този канал е вредно за вашето психическо здраве !". Поздрави.
цитирай
3. nikola666 - Благодаря, born.
20.10.2014 21:04
Задължително да излиза надпис: "В предаването има тъпньоч, който може да доведе зрителите с интелект, до повръщане или гръдна жаба в окото".
цитирай
4. freeoldmen - Разкошен финал!
20.10.2014 21:19
Наслада за душата...
цитирай
5. nikola666 - Благодарско и на usandthem.
20.10.2014 21:30
Нищо не разбрах, но много ми хареса...............................................(добре, че ми го разясни у фейса)!
цитирай
6. nikola666 - :)
20.10.2014 21:41
freeoldmen, наслада и за далака. :)
цитирай
7. nikola666 - Отзиви
22.10.2014 00:24
Докато я публикувам и новата ми история "Извънземни в телевизията" спечели няколко приза: първа награда(обувки + торта) на фестивала "Дупница и морето"; отличие от Съюза на българските водолази зърнопроизводители готвачи(СБВЗГ) - шапка, която се носи под друга шапка; статуетка "Елен яде скумрия" от общинско дружество "Времеизместване" град Добрич; орден за заслуги от фондация "Наркоманки в помощ на горите"; наградата "Златна храчка" ми бе присъдена от Асоциацията на хората болни от грип в България(АХБГБ).
цитирай
8. nikola666 - От фейса
25.10.2014 14:50
Сега погледах малко телевизия – голяма простотия:

БНТ – някакъв човек говори, докато спи.
Бтв – реклама: девойка носи туба перилен препарат на купон.
Нова – реклама: мъж и жена чистят клозет.
Диема – филм: бандит стреля от няколко метра по Лоренцо Ламас, не улучва и яде бой.
Бтв комеди – праисторически сериал за двама идиоти.
Скат – стари градски песни, пяти от още по-стари хора.
Кино нова – реклама: шофьор на автобус се секне, после си фъска нещо в носа.
Алфа – Волен се кара.
Европа – предаване за отглеждането на пуйки в Силистра – много вълнуващо.
Канал 3 – наколенки, очила за отслабване, космодиска, тенджери и нож, който реже хляб – изумително.
Ринг – стар мач.
Бтв синема – реклама: красиво девойче се срамува да пръдне и пие хапче против газове.
Нова спорт – стар мач.
Евроком – професор Вучков ми дава напътствия в живота(смятай).
Тв7 – новини(все едно ще им повярвам хах).
Анимал планет – операция на глиган.
Дискавъри – мъж яде хлебарка, жена пие пикня.
Евроспорт – Световно първенство по търкаляне на камък.
Фокс – малоумен сериал.
Утилисима – бабичка готви жаба.
Планета – мултиплатинени кючеци топ 100.
...
...
...
Ще пусна телевизора пак догодина.
цитирай
9. dalida - Винаги съм казвала че, рекламите са голям БОКЛУК (от Крумова)
06.12.2014 09:58
пример за това ми мнение:
къс от този постинг

"...... В „Бразди” ни учат, как да получим високи добиви от царевица, като посеем слънчоглед. Реклама. ......"

Тв-програмите по цяла седмица не се сменят - случайно да не ги забравим. Особено Вива-ком - трябва гръм да удари сателитите, че някоя програма да не се повтаря със седмици.

Поздрави за поста!

(въпреки еднаквите фамилии, сигурна съм че, не сме роднини).
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikola666
Категория: Лични дневници
Прочетен: 682971
Постинги: 36
Коментари: 221
Гласове: 364
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031